Klasa średnia hotel znajduje się we włoskim mieście Palau i jest o 1,7 km od plaży La Sciumara. Do centrum z licznymi sklepów i lokali rozrywkowych, a także restauracji i barów znajduje się około 500 m. lotnisko Olbia leży jakieś 43 km.
Wyposażenie w ofercie obejmują hol z recepcją, Wi-Fi (bezpłatnie) / kącik internetowy (za opłatą), restauracja, bar / salon, kawiarnia oraz parking. Na zewnątrz znajduje się ogród i taras słoneczny z basenem. Krzesła i parasole są bezpłatne przy basenie i na plaży za opłatą.
Standardowe pokoje posiadają łazienkę lub prysznic / WC, suszarka do włosów, klimatyzacja / ogrzewanie, telewizję satelitarną, bezprzewodowy dostęp do Internetu, mini bar (płatny), płatny sejf i balkon. Opcjonalnie, potrójne, poczwórne, albo mniejszy pokój jednoosobowy z identycznych obiektów jak pokoje standardowe są dostępne.
rezerwacja ze śniadaniem lub obiadokolacją. Niepełne wyżywienie obejmuje śniadanie i kolacja w formie bufetu lub a la carte.
Za dodatkową opłatą: wypożyczalnia rowerów. Różne rozrywkowych i rekreacyjnych i sportów wodnych są dostępne w pobliżu.
basen dla dzieci i opieka nad (na życzenie / dopłatą).
Należy pamiętać, że w niektórych miastach / miast i gmin zostaną obciążeni / Podatek miejski podatek atmosfery. Kwota zależy od kategorii zarezerwowanego hotelu (pomiędzy. 1 € i 10 € za osobę / dzień) i jest obliczana na osobę dziennie. Opłata nie jest wliczona w cenę ryżu i musi być zapłacona w hotelu bezpośrednio na miejscu. (Może ulec zmianie)
Należy pamiętać, że nasze informacje o przepisach bagażowych i wyżywienie lot swoimi zamówione lotnicze i wprowadzania wymagań, Zielgebiets- oraz specjalnej informacji jest częścią umowy podróży. Można znaleźć te informacje w Internecie pod adresem: LMX lotu oraz informacje docelowe (http://www.lmx.info).
Należy pamiętać, że przy zmniejszonej zajmowania pokoju dwuosobowym z kilkoma łóżkami, na terenie obiektu. Dlatego zalecamy, gdy dostępne bezpośrednio w składzie zarezerwować pokój rodzinny z pomieszczenia lub kilku pomieszczeń, w zależności od dostępności i zapotrzebowania każdego hotelu.